SLV Lamper

SLV Lamper arbejder både med belysning til hjemmet, men fokuserer især på lys i kommercielle sammenhænge. SLV er et af de hurtigst voksende og mest succesfulde lysfirmaer i Europa. Det er grundlagt i Tyskland tilbage i 1979 og har hermed mange års erfaring.

Der er ingen produkter i denne kategoriSLV Lamper et valg på kvalitet til en fornuftig pris

SLV startede meget simpelt med at lege med forskelligt lys. Lamperne er farverige og meget dekorative og dette gjorde at SLV Lamper hurtigt blev et af markeds førende moderne firmaer for lys, teknisk lys og forskellige beboelses belysninger. SLV indeholder også en forskning og udviklingsafdeling som sammen med udvalgte designerer hele tiden gør deres bedste for at udvikle nye produkter til lysmarkedet der altid ændre sig og udvikler sig frem af. Samarbejdspartnere findes i både Tyskland, Frankrig, Italien, Belgien, Sweitz, Hong Kong, Nord Amerika og Rusland. Dette gør at de er et firma der er internationalt og herigennem fremstiller og udvikler produkter som kan bruges og gøre gavn i mange forskellige lande og kulturer.

 

SLV går op i at ansætte professionelle og går efter innovative teknologi og morderne design og gode priser så man dermed kan sikre, høj kvalitet og standard men også at nå ud til mange forskellige mennesker. Dette er netop også det SLV har formået at gøre. Kombinationen af både den fornuftige pris og den meget høje kvalitet har gjort at deres produkter har fundet ind i hjertet på mange mennesker verden over. Et højt fokus på innovation gør at de hele tiden er i første række når det gælder ny udvikling og nyeste teknologi.

 

SLV lampeskinner

SLV lampeskinner er et særligt lys skinne system som er i en helt speciel særklasse. Skinne systemet gør at skinnen skal installeres men derfra er det en leg at sætte lamperne op. De fastmonteres nemlig nemt, sikkert og fleksibelt i lys skinnen. Dette betyder at hvis du ønsker at flytte på lamperne kan dette lynhurtig gøres på skinnen, eller at der er brug for at have flere lamper op ved særlige lejligheder. Dette kunne for eksempel være en fødselsdag hvor der er ekstra borde stillet op i stuen. Her vil belysningens forholdende oftest skulle ændres. Muligvis skal lampen der normalt hænger over bordet flyttes, og en ekstra lampe kunne gøre belysningen perfekt. SLV lamperne gør dette muligt og meget mere til.


Copyright © 2024 lysspecialisten. Alle rettigheder forbeholdes

x

Produktet blev tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle / Gå til kurven