Delta Light lamper

Enkelt design går aldrig af mode og Deltalight forstår at skabe enkelt elegance i topkvalitet. Rene linjer og kantede løsninger giver en lampe, der passer til alle typer huse og balancerer det diskrete med det skulpturelle. Kvadratiske i neutrale farver kendetegner det elegante kvalitetsmærke, og du er ikke i tvivl, når du først har set én af de tidsløse lamper.

 
Delta Light - Inde som ude…

Belysning er vigtig i et land som Danmark, hvor der i vinterhalvåret er mørkt det meste af døgnet. Både inde og ude er lamper uundværlige, og vi bruger dem dagligt det meste af året. En smuk udendørslampe har flere funktioner – den kaster lys, hvor der er behov, den skaber hygge i den kolde tid, men samtidig skal den også både understøtte et hus’ arkitektur og supplere det. At understøtte et hus’ arkitektur betyder, at en lampe skal falde ind i husets design som en naturlig del – eller med andre ord, se ud som om den altid har været der. At supplere arkitekturen i et hus er et spørgsmål om, at lampen skal være en elegant tilføjelse til huset – altså noget, der gør huset endnu smukkere. Med lamperne fra Deltalight er du sikker på at opnå begge dele. Det ultra-enkle kantede design med elegante skjulte ophæng får lamperne til at ligne må firkantede kuber på huset. De ser ud som om at de altid har været der, men er samtidig en fin tilføjelse til huset som helhed.

Op og ned

Deltalight lamper udmærker sig desuden ved den praktiske detalje, at de kan lyse både op og ned eller blot én af delene. Ønsker du således at få en væg til at se højere ud, vælger du en uplight model, mens en Deltalight lampe, der lyser både op og ned giver et smukt lys på hele væggen. Vælg en model, der lyser nedad, hvis fokuseret lys er vigtigt ved et hus og for at skabe en hyggelig effekt på jorden nedenunder lampen. Led pærer giver en lyskilde, der lyser i uendelig lang tid og skaber et ensartet roligt lys. Udendørslamperne fra Deltalight fås i sort, hvid eller grå og matcher derfor enhver bolig og udendørsområde. Gå ikke på kompromis med udendørsbelysningen – du bruger den dagligt det meste af året i et land som Danmark! Kig ind på Lysspecialistens webshop og se hele kollektionen fra Deltalight. Vi leverer i hele Danmark og bytter naturligvis, hvis du ønsker en anden farve eller model.


Copyright © 2024 lysspecialisten. Alle rettigheder forbeholdes

x

Produktet blev tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle / Gå til kurven