Solamagic Terrassevarmer

Vi har et bredt udvalg af Solamagic Terrassevarmere af høj kvalitet. Vi har nogle til enhver smag og til ethvert behov, og du finder udvalget her på siden.

 
Terrassevarmere i topkvalitet

Vores terrassevarmere fra Solamagic er af høj kvalitet. De findes i mange afskygninger både i forhold til pris og til ydeevne. Ved flere af terrassevarmerne har vi mulighed for at levere efter kundens ønske. Du kan altså vælge størrelse og antal spots inden for en vis grænse. Dette betyder, at du kan få lige det du skal bruge til den tid, du skal bruge den. Du kan altså få forskellige størrelser, som passer til din terrasse – er det lyset, kan du vælge om du f.eks. vil have 2 eller 5 spots og lignende. Solamagic terrassevarmeres ydeevne spænder bredt, men den der rækker mindst rækker hele 12m2 og nogle op til 2 gange 17m2. Vægten på varmeren afhænger derfor af, hvad du ønsker af din terrassevarmer. Jo større den skal være, des mere vejer den naturligvis. Det kan spænde vidt fra ca. ti kilo og op til næsten tyve. På grund af vægten er det derfor vigtigt, at du vælger om du skal have en terrassevarmer, der skal hænge i væggen, hænge i loftet eller være på et stativ. Ønsker du, at den skal hænge i væggen, skal det tjekkes, at væggen kan holde til vægten. Det samme gælder for loftet.

 

Mange Solamagic terrassevarmer modeller

Nogle modeller er leveret med en styrke som du blot skal tænde og slukke. Dette er nemt, hvis du f.eks. skal bruge dem til cafe eller lignende, hvor du skal have flere placeret rundt på terrassen. Til dig, der ønsker at have en stående hjemme, findes der løsninger, der kan gøre din udendørsoplevelse endnu mere komfortabel. Du kan nemlig finde terrassevarmere her, der kan fjernstyres. Du kan fjernstyre både lysregulering og varmeregulering. Dette er til dig, der virkelig vil have noget ud af din terrassevarmer. Det giver mulighed for at bruge den året rundt, så den ikke står på sit stærkeste, hvis vejret faktisk er godt, samtidig med at den kan varme gevaldigt, hvis vejret ellers ikke byder på udendørsfornøjelser.

Vores terrassevarmere er lavet af aluminium og rustfrit stål, der kan holde til det danske vejr. Altså tilbyder Solamagics varmere forskellige størrelser, der sættes op på diverse måder og kan fjernstyres eller være faste. Ønsker du en eller flere terrassevarmere, er det altså her, du har mulighed for at få netop det, du skal bruge!


Copyright © 2024 lysspecialisten. Alle rettigheder forbeholdes

x

Produktet blev tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle / Gå til kurven