&Tradition lamper

Retro møder industri i en moderne lampe - &tradition lamper er populære, fordi de er klassiske og nutidige på samme tid. Enkle linjer med spændende og rå detaljer udgør det ene lampe-ikon efter det andet. Den funky og samtidig klassiske stil appellerer til mange aldersgrupper, og lamperne kan både bruges som den diskrete lyskilde og som den hængende skulptur. Man bliver aldrig rigtig færdig med at kigge på de lækre lamper fra &tradition.

 
AndTradition - Skab lys!

En lampe er ikke bare en lampe – en lampe skaber en stil i indretningen. Lysspecialisten har et bredt udvalg af de retro-inspirerede lamper fra &tradition, der trods navnet absolut er nyskabende. Enkle linjer, nordiske farver, men med et touch af industrielt design i detaljerne. Den klassiske Copenhagen loftslampe giver med sine svungne linjer indtryk af et levn fra mormors tid, mens den rå gittertop flytter tankerne over på datidens store fabrikshaller – det er ikke nemt at beskrive stilen, det er det, der gør &tradition lamper til noget særligt. Brug lamperne overalt i hjemmet og tøv ikke med at mixe og matche farverne – den nordiske stil går igen i alle lamperne, også rent farvemæssigt.

 

Også på kontoret

Skab personlighed og hygge på kontoret med klassiske, moderne lamper, der sætter sit præg på indretningen og giver medarbejdere og kunder noget interessant at kigge på. Den nuttede lille Milk lampe med de tre skæve ben minder mest af alt om en retro malkeskammel, men den elegante udformning og det behagelige lys vil skabe stemning på ethvert kontor. Vis dine kunder, at du er kvalitetsbevidst med &tradition lamper og skab en indbydende atmosfære i firmaet. Et godt arbejdsmiljø skaber gode resultater, og ofte handler det blot om at få lidt personlighed ind i det ellers neutrale kontorlandskab. Lad unge og gamle mødes til en snak over den ikoniske Flowerpot lampe, som de ældre kan huske fra tidligere, og som de unge elsker som et retroflag i deres nutid. Lamper samler og lyser op i mere end én forstand, men i sidste ende handler det også om, at &tradition skaber lamper der giver et godt lys – helt enkelt og i god kvalitet. Find et godt tilbud på lamper fra &tradition hos Lysspecialisten.


Copyright © 2024 lysspecialisten. Alle rettigheder forbeholdes

x

Produktet blev tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle / Gå til kurven