Mr Maria Lamper

Mr Maria Lamperne er velegnede til at stå på børneværelset. Det store udbud af Mr Maria lamper herinde, er designet som forskellige figurer og dyr. Alle med et blødt og behageligt lys, hvor styrken ved de fleste af dem kan justeres, så lyset kan dæmpes, når det ønskes. At kunne dæmpe lyset er en stor fordel, da det kan justeres efter det naturlige morgen-, dags- og aftenlys.
Mr Maria figur lamper

Hver eneste figur fra Mr Maria har en historie. Du kan få elefanten Anana, som er en ægte familieelefant, der er meget modig. Måske du før har set en skyformation, der lignede en elefant? Hendes bløde lys minder om skyernes, og du kan kigge op på himlen sammen med Anana.

Udover Anana findes mange andre figurer. Heriblandt den 50 centimeter høje kanin Miffy. Miffy er skabt ud fra en fars godnathistorie til sin søn. Kaninen er blevet populær i Holland især, og kan findes i bøger og som tøjdyr. Nu kan du få denne søde Kanin ind i dit liv, som kan lyse med et varmt behageligt lys på dit barns værelse, så i er klar til at fortælle jeres egen yndlings godnathistorier.

Der findes også andet end dyr. Der er både den glade smiley, der symboliserer glæde. Det kan ikke undgå at smitte af, når du ser på dens glade oplyste ansigt. En anden sød figur er Kokeshi, der kommer fra et smukt fremmet land langt herfra – måske hun har nogle spændende historier med?

 

Design og høj kvalitet!

Mr Maria er lamper med en god fortælling, godt lys, flot design og alt af god kvalitet. Lamperne er ikke bare lys, men pynter og skaber en hyggelig atmosfære hvor end de befinder sig. Mr Maria har erfaring i at lave lamper, der behager de fleste. Børn som voksne. At figurerne og dine børn kan få gode minder sammen er ikke den eneste gode ting ved lamperne. For selvom der garanteret er en figur, der falder i dit barns smag, vil du se, at de rent faktisk passer ind i mange af de moderne danske hjem. De fleste figurer er neutrale i farven, og passer derfor ind næsten lige meget hvilke farver, du har valgt til dit hjem. Hvorfor ikke både tilfredsstille børn og forældre?
 


Copyright © 2024 lysspecialisten. Alle rettigheder forbeholdes

x

Produktet blev tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle / Gå til kurven