FRITZ HANSEN Lamper

Designet er enkelt, men lysår væk fra traditionelle lamper med blot én funktion: At lyse. Fritz Hansen lamper er klassisk skønhed med det fantastiske touch af nytænkning. De smukke, organiske linjer gør lamperne til dekorative elementer over ethvert bord, på ethvert natbord eller på gulvet ved enhver sofa. Neutrale farver, der passer til alt og kan falde i ét med indretningen eller skille sig ud som det særlige fokuspunkt, man lægger mærke til, når man træder ind i rummet.

 
FRITZ HANSEN til dit hjem

Den nye bolig, den etablerede bolig, boligen med børn eller ungkarlehyblen – Fritz Hansen

lamper passer ind alle steder, fordi de kan både supplere og skabe en stil. De fantastiske lamper skaber en stil med deres unikke, buede linjer og moderne enkelhed, og de supplerer en stil med det klassiske islæt, der næsten råber det velkendte udtryk: Less is more! Du bliver aldrig træt af en lampe, der kan bruges overalt. Den kan følge dig fra kollegieværelset til plejehjemmet uden at gå af mode og matcher ind i alle stilarter. Er du til den romantiske bohemestil med bløde tekstiler og mørke farver, så er den organiske Calabash loftslampe perfekt over det arabiske kaffebord i stuen eller det rustikke langbord i køkkenet. Er du til minimalisme, er den enkle Caravaggio lampe i matte, nordiske farver genial som den diskrete lyskilde i hjørnet eller over arbejdsbordet. Eller er du til din helt egen eklektiske stil, så vil en lampe som Fritz Hansen spejlblanke Pharaoh skabe et blikfang i ethvert køkken. Vælg lamper, der passer ind overalt og lad dem følge dig gennem livet og forskellige stilarter.

 

Orientalsk lykke!

Fritz Hansen vidunderlige Orient lampe med de svungne kurver og enkle design er en klassiker, der er kommet for at blive. Lampen virker på én gang genkendelig og ny – og det er netop den kunstart, som mærket Fritz Hansen udøver: Nyskabende klassik. Vælg mellem forskellige størrelser lamper og længder på ledningen, og hold dig ikke tilbage fra at mixe forskellige farver og størrelser. Den sorte og den kobberfarvede vil danne et spændende og dog harmonisk par over spisebordet, mens forskellige størrelser i en klase af lamper i trappeopgangen vil danne en svævende skulptur, der er smuk fra alle trin. Find de populære Fritz Hansen lamper hos Lysspecialisten og bestil online. Vi returnerer naturligvis, hvis størrelsen eller farven ikke passer.


Copyright © 2021 lysspecialisten. Alle rettigheder forbeholdes

x

Produktet blev tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle / Gå til kurven